SAKER TILL SALU!

Hejsan kommer nu sälja lite saker främst schabrak men det är bara att mejla [email protected] eller ringa eller sms 0703769582 om det är något annat ni är sugen på eller något ni är intresserade av här!
Jag kommer även ha så att om du vill köpa ett schabrak tvättar jag upp det åt er för 20 kronor extra.

-Blått schabrak meg guldkant märke Globus 80:-  SÅLT!

- Jacson hoppschabrak grönt med guldkant 70:- SÅLT!

-Ljusblått schabrak allround 50:-

-Dressyrschabrak beige 100:-

-Blått allroundschabrak med gul kant 80:-

-Svart horze schabrak dressyr 70:-


Har även andra schabrak som du kan se på öor och se vad du är intresserad av!

Har även lindor i olika färger ex svarta. de tar jag 50:-/4st
Ett pelhambett ponny gummi med kedja. 100:-
Även olika grimmor i storlek full oanvända(50:-) och använda(30:-)

Som sagt är det något annat du är intresserad av är det bara att fråga. :)


















Berit träning

Tränade för berit idag! Vi tränade på avsaktningar och ökningar, det gick väl sådär varje jag eller sudden var vaken kändes det som men berit tycker han har fått jätte fin galopp och det är jag jätte glad för sedan sa hon att han bara blir finare och finare för varje gång. Städade även på anläggningen idag, städae typ i hinderförrådet och målade och sedan kratta och anton var så duktig och hjälpte till med allt, söta unge :) Jag är jätte sugen på att åka upp den 13/6 till sundsvall och tävla men har ej någon som kör men om någon kan så vore det jätte bra!
Sedan ska jag bara säga att det är hollywood horse show till helgen lördag och söndag runt 4 på lördag och 12 på söndag KOM! :) en bild från förra sommaren min lilltjockis <3


Tävling gidhundsjö

Vi var iväg och tävlade jag och rebecka med sudden i gidhundsjö, underlaget var väl inte det bästa och no comments om domsluten. Rebecka var först ut i Lc och sudden var verkligen inte i form om man säger så hon red på 51%. Sedan gick jag ut i Lb och han var stadig och gick fint och jag fick 49% HAHA. Men det blev ihopslaget och rebecka knep förstaplatsen och jag andra och som vi sa,sudden vann ;) Den värsta nedbedömningen på Alla kändes det som men jag vet inte, kändes bara konstigt. Men känslan med sudden var bra och det är huvudsaken, en lyckad dag annars :) Wilma vann även ponnyhoppningen, johanna kom tvåa och hanna på caramba vann ponnydressyr. Sedan blev åsa med katinka placerad på en första plats i hopp. En rolig dag och många placerad från öor kul! Men man lär sig av allt om man får resultera det så ;) haha, kändes inte så kul att alla vart nedbedömd och tycker verkligen att flera skulle fått bättre procent än vad de fick, men sånt är livet tagga till nästa tävling. Kommer film på när jag rider senare.. Imorgon är det beritträning från 20 över 9 till 10 sedan städning på anläggningen. Ursäkta men fick lov att kludda över mig.. hah


Stallet

Drog till stallet runt 3 idag för rebecka skulle rida sudden, hon hade mockat och allt när jag kom dit!! Rebecka tyckte det inte kändes bra när hon red men hon är bajs, hihi. Hon tycker han är vinglig, men det är sant svårt att hitta en bra och stadig form på honom när han vill lägga sig på ryttaren om ni förstår vad jag menar. Det är svårt att hitta en riktigt balans och form på honom han vill liksom lägga sig på ryttaren om ni förstår. Efter rebecka ridit så gick jag en sväng på stigen och sedan gick jag och smörjde alla träns. Sedan fick jag ju självklart träffa min älskade becca :D Det strulade med transporten i helgen vi kunde typ inte ha annies och fick reda på det igår men tur var sa lisa att vi fick låna henne så snäll som hon är, nästa sak vi ska investera är transport något förslag på någon bra maybe?  väldigt konstig startlista på gidhundsjö och tydligen har de slått ihop ponny och häst i dressyr på LC och jag tävlar bara mot lord calvert i LB känns grymt tråkigt, rebecka tävlar iaf mot runt 6 stycken. Men jag åkter dit för att slå mig själv om man säger så ;)
Sedan har jag hittat en hjälm jag vill ha, en Gpa titium pikeur. Ser grymt skön ut och hyffsat snygg ändå, men Gpa hjälmar överhuvudtaget är så himla snygga.


Här är hjälmen jag vill ha den kostade 4200 men det är ganska mycket pengar men ändå hyffsat värt med tanke på hur sköna de verkar vara.


Uteritt och sudden hel :)

Igår red jag ut med anna och vickepicke, vi red lite vid hägges och sedan runt ridskolan så att han skulle få en riktigt skritt och travuppvärmining för jag skulle sedan rida igenom han i dressyr för att se att han var hel och inte hade ont och det reusulterade i något bra, han reagerade inget och gick bra så det blir gidhundsjö i helgen två dressyrklasser rebecka LC och jag LB så vi skippar hoppningen. Det känns kanon och nu kan jag komma igång med träningen igen. Jag trivs jätte bra på öor och hoppas sudden gör det med. Och anna och jag måste göra uteritten :) Idag ska borg rida honom inför lördag så hon får känna efter och sedan på fredag blir det nog bara en uteritt och packa! bye någon bild kanske kommer sen

Min förra ponny

Tycker det är lite småkul att typ inga vet att jag har haft en ponny, så fort jag nämner något om honom alla bah; va? Så här får ni någon bild. jag hade han faktiskt i två år och vi tränade hoppning tillsammans mest på stensätter. Det blev inga tävlingar men mycket träning och två fantastiskt mysiga år. Jag sålde honom för att jag kände att vi började tappa varandra vi ville inte samma sak, så jag la ut han på annons och hittade en familj i piteå som fortfarande har honom som hopp & dressyrponny de placerade sig i en lokaldressyr tävling för någon helg sen. Jag tjatar på ägaren att hon ska komma till övik så jag folk får se han men är somsagt en bit att åka ;) Han var född -94 en korsning , troligtvis med arab i och hette då Abgar och kallades abbe. Jag köpte honom från sundsvall av malin brunzell och provred ingen annan än han. Han var min första ponny och jag ångrade verkligen inte att jag köpte honom då han var jätte snäll och jag lärde mig grymt mycket. Samtidigt som man saknar han och ponnylivet känner jag att om jag kanske inte sålt han den tidpunkt jag gjorde så skulle jag inte haft min älskade sudden, och än hur dumt det kanske låter så betyder sudden dubbelt så mycket då jag känner att han är en häst jag vill ha tills han dör. Så jag tänkte nu vet ni ju faktiskt lite om honom och så haha.. :)




Skada

I lördags flyttade sudden till öor (örnsköldsviksortensryttarklubb) som ligger på andra sidan om solänget så det vart bara en flytt till grannen ;) jag släppte ihop honom med bosse, picca & fille men när jag skulle ta in honom dagen efter hade han fått en spark. Det verkar bara vara en riktig smäll, som ett blåmärke för han han hade ett "skrubbsår" och reagerar lite när jag tar där, men samtidigt reagerar sudden för ingenting för man ska tycka synd om honom så svårt att avgöra om det gör riktigt ont eller inte. Så det ser ut att vara snabbt läkt. Jag vet inte hur det blir med gidhunsjö i helgen men det återstår att se i slutet av veckan, troligtvis blir det inställt. Har anmält mig till sommarcupen del 2 20/6 på LB:1 och LB:2 målet är att försöka rida över 62% i LB och bara få en hyffsat bra procent i LB:2 det är mest träning till nästa lagtävling hemma. Sedan anmälde jag mig på hoppningen på honom 70cm, som sagt ja jag är hopprädd. Som sagt sudden står inne i box nu och han blir hyffsat rastlös så fort man går in till honom och ska göra något vet han inte riktigt vart han ska he sig utan bara far runt för han har så mycket energi. Var ute och körde lite parelli med honom igår och sedan gick jag en sväng runt ridskolan och då gick han jätte bra på benet och var framåt så det är ett gott tecken. :) Idag ska han släppas ihop med sin boxgranne Lola som verkar jätte kär i sudden, haha är på han hela tiden. Känns jätte kul att ha flyttat till öor iaf än så länge. BTW, sudden har fått lite mage haha ;o bra att han vart skadad i detta läge :b Lägger upp en fin bild på sudden och malin som pernilla larsson(www.pernillalarsson.se) har tagit från sommarcupen. bye!


Sommarcupen ÖOR 16/5-10

Jag var med på sommercupen på öor med sudden, jag startade LC1 och LB1 malin startade honom 80 och tävlade mot 32 hästar, från 50 cm-1m. Han kom delad etta och båda var jätte duktiga. Han var lite trött, men på omhoppningen red malin järnet och det fick en dit på 26.03. Sedan i dressyren gick det inte jätte bra i LC , båda var spänd , det var våran riktiga första tävling tillsammans efter mycket träning och det var ute. Han ville knappt ut till dressyrstaketet och ville inte ta hörnplaceringarna och slutade på en procent med 55% inte jätte nöjd men det var en uppvärmningsklass till LB. Sedan på LB var båda mera avspända och det gick hyffsat, men hade verkligen ingen framåtbjudning ALLS, kändes som att nästan inte ha något under sig. Men vi slutade på 62% det bästa vi ridit på :) En lyckad dag trots allt. Nu taggar vi om till gidhundsjö där rebecka startar honom LC:2 och jag LB:1 sedan hopp. Sedan är det ett antal andra tävlingar inbokade. Målet i gidhundsjö är klart att få högre än 62%. något jag måste träna på är avbrotten från galopp till trav där han lätt vill slängtrava. Hårdträning. :) Måste också säga att rebecka borg vann både LC och LB! grattis till henne. Senare ikväll blir det att åka till sudden och bara mysa och sedan kanske åka med wilma till öor med greger och träna lite hopp. Ska kanske starta honom i dressyr på gidhundsjö med.


RSS 2.0